5 tips til aktiviteter for en kompistur i Norge

Har man tenkt seg ut på en kompistur i Norge, er det været som gjelder. Alt spørs på været her i landet. Og på alderen, selvfølgelig. Eldre gutter vil kanskje nyte en tur på Hurtigruta sammen, mens yngre menn drar gjerne opp til Norefjell og står på ski for deretter å gå amok på after ski på kvelden.

Norge byr på mange spennende opplevelser, man må bare planlegge dem godt i forveien. Snakker vi sommermånedene, kan det være kult å ta turen opp til Finnmark for å utforske steder dere aldri har vært før. Nordlendingene vet virkelig hvordan man fester, så ved å kombinere besøket med en av de utallige festivalene i Nord-Norge kan man få seg en opplevelse for livet.

Eller, hvorfor ikke oppleve Norge i sin helhet? Det er fullt mulig å leie en bil i Oslo for deretter å levere den fra seg i Tromsø – selskapet vil selv ta seg av tilbakeleveringen. Kjør oppover Europaveien og stopp på alle interessante steder på veien. Så tar dere fly hjem fra Tromsø for en slikk og ingenting med Norwegian.

Alternativt kan man ta danskebåten. Denne varianten er ekstremt populær blant befolkningen i Oslo. En rask helgetur med danskebåten byr alltid på morsomme minner.