Artister som kommer til Norge i sommer

Norge er et populært land for diverse internasjonale artister, men du må nesten forberede deg på å ta turen til hovedstaden hvis du vil se de aller største. Enkelte artister kommer også til Trondheim og Bergen, men når de blir nødt til å velge én by i landet er det naturlig at valget faller på Oslo.

Marcus & Martinus er på landsturne, men de fleste billetter er allerede utsolgt – mange fjortisjenter her i landet. Grungebandet Mudhoney vil opptre på Parkteateret Scene i Oslo. Ukjent i mange kretser, men tilbedt i andre. Kurt Cobain (fra Nirvana) var blant de som så opp til Mudhoney da han startet sin karriere. Big Latin Party kan være noe for de som elsker å riste på rumpa mens musikk fra Pitbull, Shakira, Don Omar og Enrique Iglesias dundrer i vei.

Bruce Springsteen vil fremføre våre elskede sanger i Frognerparken, mens legendariske Whitesnake kommer til Sentrum Scene (18-års grense). Deep Purple-vokalisten David Coverdale er med, det er grunn nok for de fleste.

Har du forresten fått med deg at Red Hot Chili Peppers kommer til Norge i begynnelsen av september? Ja, det berømte bandet er på verdensturné, og du vil få en kopi av det splitter nye albumet The Getaway med hver billett du kjøper. Telenor Arena åpner dørene sine 8. september – løp og kjøp billetter!