Arrangementer i Norge 2016

Snakker vi festivaler, arrangement og konserter, er 2016 et langt mer frodig år enn 2015. Vi vet ikke hva grunnen til dette er, men håper at arrangørene fortsetter å friste oss med så mange spennende begivenheter. Det er umulig å nevne alle arrangementer i Norge 2016, men de viktigste må du få med deg:

Bruce Springsteen og The E Street Band kommer til Frognerparken i juli. Om ikke det er et must, vet ikke vi. Uka etter spiller Tottenham mot Inter Milan på Ullevaal Stadion, samtidig som Kraftwerk 3D holder konsert i Den Norske Opera. Dette er veldig gode grunner til å ta turen til Oslo i sommer.

Så har man den legendariske Øyafestivalen, som fra og med i år blir avholdt i Tøyenparken, samt Oslo Jazzfestival som kommer rett etter. På Geilo har man samtidig Dagali River Festival, som er et must for alle med interesse for elvesport som kajakk og padling.

Moldejazz, Rootsfestivalen i Brønnøysund, GladMat i Stavanger – det er så mye å velge mellom at man nesten blir svimmel. Dessuten er det kjipt at man ikke kan være på to steder samtidig! Vi vil absolutt anbefale Melafestivalen på Rådhusplassen i Oslo, samt Stand Up Deluxe på Josefine Vertshus. Notodden Blues Festival er blant de største i Europa, og tiltrekker seg artister og tilskuere fra både fjernt og nært – definitivt verdt det hvis du har muligheten til å besøke den lille byen.