Ferietips for sommer i Norge

Har du endelig tenkt å tilbringe sommerferien i Norge? Landet vårt har mye å by på, så lenge du er forberedt på fantastiske utsikter, unik natur og uforglemmelig mat. Her har du våre beste ferietips for sommer i Norge:

Øyhopping i Lofoten

Mange nordmenn har hoppet fra øy til øy i Hellas, men ferielandet kan umulig måle seg med omgivelsene Lofoten har å by på. Husk å smake lokale fiskeretter på hver øy – godt og sunt!

Midnattssolen i Bergen

Ta Fløibanen opp til Fløyen og se midnattssolen over den vakre byen på Vestlandet. Bergen er en ordentlig sommerby, med utallige båter til kais i havna og et gigantisk utvalg av uteservering fra morgen til kveld.

Ta Hurtigruten

Sol deg på dekk, mens det unike landskapet flyter forbi. Geirangerfjorden, Hardangerfjorden, hva mer trenger du? Tre måltider om bord og godt humør, samt hundrevis av bilder du virkelig kan skryte av når du kommer tilbake!

Besøk Trolltunga

Steinformasjonen er blant de mest fotograferte stedene i Norge. Turen til Skjeggedal er like vakker som den lange gåturen opp til Trolltunga. Husk å ta med deg piknikkurven og rikelig med vann, så kan du slappe av på spissen av dette fantastiske stedet i noen timer.