Her får du svar på alt du trenger å vite om Norge!

Its-Norway er siden for deg som lurer på hvordan livet i dette lille landet egentlig foregår. Hva er det nordmenn bruker tiden sin på, hvilken sport er mest populær, hvor bør man dra og hva bør man ikke gå glipp av i Norge! Her får du svaret.

norges-flagga

Hos oss kan du blant annet lese om de beste ferietipsene i landet, og det inkluderer både kjente og mindre kjente steder. For Norge er en perle med mange skjulte ferieskatter, og det er mange ting du ikke bør gå glipp av når du først er i landet. For deg som kanskje vil ta med vennegjengen på en oppdagelsestur i Norge, har vi satt sammen en liste over de beste stedene, og ikke minst – de kuleste aktivitetene du kan bruke tiden din på. Vi setter sammen lister på artister som kommer, og store arrangementer som er spennende og lærerike.

Norge som kjent et langt land, og transport blir automatisk en del av hverdagen. Her får du også informasjon om alt du trenger å vite om alt fra bil til fly og sjøfart. Vi gir deg rett og slett en oversikt over alt du trenger å vite – og en del ting du ikke visste at du trenger å vite.