Nattklubbenes topp 5 – Norge

Skal du ut på byen i Norge, bør du virkelig håpe på at du er i en av storbyene. Men la oss ikke henge oss opp i dette – alle som jakter på moro reiser inn til storbyene i helgene uansett.

Oslo, Bergen og Trondheim byr på de heftigste stedene i landet, uten tvil. Her finner du våre fem førstevalg:

Jaeger

Midt i Oslo sentrum, med fantastisk atmosfære og livemusikk hver helg. Gyngebenker, kjeller, klubbmusikk og gode drinker hele veien.

Angst Bar

Ett av de hippeste stedene i tigerstaden. Utestedet alle vil bli sett på – her kan du lett støte på kjendiser samtidig som du hopper i takt med den dundrende musikken.

Blå

Den legendariske nattklubben er et must hvis du er i Oslo. Nedlagt fabrikk, graffiti, sterke farger, billig alkohol og festglade mennesker fra alle verdens hjørner = unik atmosfære.

Klubb Kok

Bergen har flere gode steder du kan tilbringe sene nattetimer, men den desidert beste for øyeblikket er Klubb Kok. Klubb Kok i Bergen har eksistert rimelig lenge, og leverer alltid høy kvalitet. Her koker det alltid feststemning og godt humør!

TAG

Trondheim har et rimelig beskjedent utvalg av nattklubber sett i forhold til Oslo og Bergen, men også her finner man moderne utesteder som er verdt et besøk. TAG er et rimelig nytt sted med fint interiør, og de serverer mat frem til senkvelden.