Norsk herremote

Moten er tidløs, kan du tenke, men fullt så enkelt er det ikke. Det er smart å holde stilen, enten det er på jobben, på en fritidsaktivitet eller hvor du enn måtte ferdes.

Enten du er ekstremt interessert i mote eller ikke i det hele tatt, så kan det være et godt tips å kikke på sidene til Stay Hard. På disse sidene finner du moteriktige klær, både for han som elsker mote og for han som faktisk ikke bryr seg så mye om mote – og, også for alle oss andre som befinner oss slik på en linje mellom disse to ytterpunktene.

Du kan også ta en titt på de gode rådene på Side3.no, så finner du lett noen tips som får deg til å passe inn eller skille deg ut. Alt etter som hva du selv ønsker. Det er det som er så hyggelig, denne friheten til å velge nettopp din egen stil.

Kjente merker vs. vanlige klær

Etter hvert som nordmenn har blitt rikere, jo mer vanlig har det blitt å bære kjente varemerker som skiller seg ut verden over. Du kan finne en god liste på Bootz.com, dersom du er ute etter en oversikt over gode merkeklær. Ellers så har hver sin aktivitet sitt favorittmerke. Likevel er det viktig å vite at merker ikke alltid er ensbetydende med best kvalitet. Noen ganger er det bare et opparbeidet varemerke. Kjente merker som Nike og Adidas er likevel avhengige av hva forbrukerne mener.

Kvalitet og pris går ikke hånd i hand

I dag finnes det såpass mye å velge mellom at du som forbruker kan være litt mer kresen og finne det du liker, enten det er en olabukse fra H&M eller fra Diesel. Det trenger heller ikke å være noe forskjell på kvaliteten nå til dags – det er klart at i noen sammenhenger får du det du betaler for, men om det dreier seg om en hvit polo så er det ikke mye som kan gå galt.

Dette utvalget er noe du kan utnytte når du skal ut å shoppe. Utvalget i butikken og på nettet gir deg utallige kleskombinasjoner i forskjellige prisklasser. Om du er bekymret for om herremoten på Cubus eller H&M er like bra som den på Diesel, så tenk bare på dette: Diesel er kjent for sitt merke, de har ingen konkurrenter bortsett fra andre merker. H&M må konkurrere med både merkene og de mer rimelige butikkene. For å holde seg kjente må de altså holde følge på både pris og kvalitet.