Plastikkirurg i Bergen

Plastikkirurg 1 er en klinikk som gjennomfører kosmetiske behandlinger i Bergen. Deres visjon har vært å bli Norges mest anerkjente privatklinikk for både kirurgiske og ikke kirurgiske inngrep. Deres tilbud strekker seg fra rådgiving for å identifisere dine ønsker, behandlingsforløp, kosmetiske inngrep og god oppfølging. En fornøydhets-garanti følger også med når du velger Plastikkirurg 1 som din klinikk.

Lokalene

Lokalene til Plastikkirurg 1 vil du finne i Bergen by. De moderne lokalene holder alt du trenger for en behagelig opplevelse. I bygget vil du finne profesjonelle ansatte som er dedikerte til å gi det beste tilbudet på kosmetiske behandlinger på Vestlandet.

De ansatte

Plastikkirurg 1 ble stiftet av to plastiske kirurger, dr. Ørner og dr. Christian Busch. De har begge spesialisert seg innenfor sitt fagfelt og har lang erfaring innenfor kosmetiske inngrep. Ved Plastikkirurg 1 vil du til sammen bli møtt av over 40 år med erfaring innenfor kosmetisk kirurgi på bryst, ansikt og kroppsformende kirurgi.

Ved Plastikkirurg 1 vil du også finne ikke kirurgiske inngrep, som utføres av en hudterapeut og kosmetisk sykepleier. Også sykepleieren vil ha lang erfaring for å forsikre deg om at du kommer til å motta den beste hjelpen det er å få på markedet.

Kosmetiske tilbud

De kosmetiske inngrepene tilgjengelig ved Plastikkirurg 1 er operasjoner på bryst, kropp og ansikt, samt injeksjoner og hudbehandling.

De kosmetiske operasjonene er mange, og kommer i ulike prisklasser og operasjonstider. For at du skal være best mulig forberedt til din konsultasjon har Plastikkirurg 1 mye informasjon på sine sider som kan svare på eventuelle spørsmål før ditt først møte. Under konsultasjon vil du få videre vurderinger og informasjon av klinikkens ansatte som er noe du burde tenke på før du ønsker å få utført en eventuell operasjon.

Mindre inngrep og hudbehandling for deg som ønsker å ivareta et vakkert ytre er også tilgjengelig hos Plastikkirurg 1. Disse inngrepene varierer mellom akne behandling, fillere, rynkebehandling, solskadet hud samt mye mer.