Ting å gjøre i Norge – 3 ting du ikke bør gå glipp av

Har du tenkt å tilbringe ferien i Norge? Nå er det dessverre slik at de fleste nordmenn har vært i utlandet flere ganger, men aldri sett sitt eget land ordentlig. Hvis du endelig har planlagt å se litt mer av vårt vakre fedreland, kan vi gi deg tre gode tips:

  • Hurtigruta
    Ingenting er så spesielt som Hurtigruta. Jo lenger tid du har på deg, desto bedre. Det kan være en rimelig dyr affære, men det er verdt hver eneste krone. Prøv å ta båten fra Bergen til Kirkenes og tilbake – turen tar 10 dager og du vil se hele vestkysten. Sognefjorden, Trondheim, Lofoten og en rekke andre unike steder som venter deg.
  • Svalbard
    Joda, det er nok av ting å se på fastlandet, men hvorfor ikke ta seg til Svalbard? Norwegian flyr svinbillig til Longyearbyen, og derfra kan du sette ut på spennende safarier rundt omkring på øya. Se isbjørner, opplev nordlys og kjør snøscooter på de snøkledde viddene.
  • Mela-festivalen i Oslo
    Oslo er helt klart den mest internasjonale byen i Norge. Media skremmer oss til å være redd for hverandre, redd for andre kulturer og språk. Mela-festivalen tråkker i hjel alle slike holdninger. Her får du møte alle folkeslag som bor i Tigerstaden, oppleve deres musikk og fargerike folkedrakter.